Wonen in De Verborgen Tuinen?

Zo werkt het!

Hieronder een uitleg van de stappen die genomen dienen te worden voor de start van de bouw met een korte uitleg wat er in elke fase gebeurd. 

Stap 1–Interesse tonen

Eerder kon je meedenken over de plannen, door na je aanmelding je woonwensen aan ons door te geven. De plannen voor de woningen zijn inmiddels verder uitgewerkt.

Stap 2 - Bouwnummervoorkeuren doorgeven

Via de interactieve kaart kon jij jouw favoriete bouwnummers aan ons doorgeven. De voorkeuren die je hebt doorgegeven staan overzichtelijk in jouw account. Diegene die dit voor 10 maart 2019 hebben gedaan hebben een streepje voor tijdens het toewijzen van de woningen.

Let wel: dit betreft nog geen definitieve inschrijving.

 

Stap 3 - Digitaal inschrijven

Vanaf 16 maart tot en met 31 maart jl. was de digitale inschrijving voor De Verborgen Tuinen. De inschrijving is gesloten maar je kunt je nog wel als reservekandiaat inschrijven. Mocht de woning van jouw keuze dan vrijkomen neemt de makelaar contact met je op. Om je als reservekandidaat in te schrijven dien je het digitale inschrijfformulier in je account compleet in te vullen. 

Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar jouw inkomen. De hoogte van je inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy.

Stap 4 - Woning samenstellen

De makelaars nemen contact op met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen en plannen een optie gesprek. Daarna volgt een afspraak voor het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. Zodra je de koop-/aannemingsovereenkomst hebt ondertekend wordt je binnen enige tijd uitgenodigd voor het kopersportaal en voor een gesprek met de interieurarchitect/kopersbegeleider. Je kan jouw woning namelijk samenstellen op basis van je wensen. Elke koper krijgt ook een gesprek met de interieurarchitect.

Stap 5 - Start bouw

In de loop van de tijd zullen we een voorlopige planning met betrekking tot de start vande bouw communiceren. Nadere informatie volgt.