Wonen in De Verborgen Tuinen?

Zo werkt het!

Hieronder een uitleg van de stappen die genomen dienen te worden voor de start van de bouw met een korte uitleg wat er in elke fase gebeurd. 

Stap 1–Interesse tonen

Eerder kon je meedenken over de plannen, door na je aanmelding je woonwensen aan ons door te geven. De plannen voor de woningen zijn inmiddels verder uitgewerkt.

Stap 2 - Bouwnummervoorkeuren doorgeven

Via de interactieve kaart kon jij jouw favoriete bouwnummers aan ons doorgeven. De voorkeuren die je hebt doorgegeven staan overzichtelijk in jouw account. Diegene die dit voor 10 maart 2019 hebben gedaan hebben een streepje voor tijdens het toewijzen van de woningen.

Stap 3 - (Digitaal) inschrijven

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Meld je aan via online formulier, zodat de makelaar vrijblijvend contact met je op kan nemen en samen met je jouw woonwensen door kan spreken.

Stap 4 - Woning samenstellen

De makelaars nemen contact op met geinteresseerden en plannen een optie gesprek. Daarna volgt een afspraak voor het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. Zodra je de koop-/aannemingsovereenkomst hebt ondertekend wordt je binnen enige tijd uitgenodigd voor het kopersportaal en voor een gesprek met de interieurarchitect/kopersbegeleider. De optietermijn voor veel meerwerkkeuzes is reeds verstreken dus het kan zijn dat niet alle wensen meer meegenomen worden. Het is van belang om eventuele wensen al bij het eerste gesprek met de makelaar kenbaar te maken. Zij kan dan direct doorgeven wat er nog mogelijk is. 

Stap 5 - Start bouw

De bouw van de woningen gaat nog eind dit jaar van start.